Før DKK 359,00
DKK 339,00
SparDKK 20,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Super fine MTB-pedaler til prisen
2. Let og stærkt komposit-materiale
3. Super flot design!

Ingen cykling uden ordentlige pedaler. Det siger næsten sig selv. Men alligevel er en pedal ikke noget, man bare skal tage for givet. Du kan kun cykle godt, hvis kraftoverførslen fra dine ben til cyklens hjul er i orden. Derfor skal du have et sæt ordentlige pedaler på din cykel.

Den kendte producent Crankbrothers er heldigvis leveringsdygtig i pedaler til snart sagt enhver form for cykling, og i enhver prisklasse. Stamp 1 Small pedalerne er blandt de billigste. Men lad dig ikke narre af det. De er særdeles solide.
Som du ser på billedet, er der tale om et sæt flade MTB-/BMX-pedaler. Pedalerne er udført i et både let og stærkt komposit-materiale, hvilket bevirker, at et sæt pedaler kun vejer sølle 299 gram. Spindlen er lavet i smedet stål, og lejerne er af en glimrende kvalitet, ikke mindst set i forhold til prisen.

Hver pedal har ni stifter på hver sid, så du er sikker på, at din cykelsko ikke smutter af pedalen, når du for alvor tramper igennem.

Men en pedal må jo også gerne se lidt smart ud. Og det gør Crankbrothers Stamp 1 Small! Den fancy orange farve skal nok give øget synlighed, og i øvrigt vække positiv opmærksomhed i gadebilledet.

Crankbrothers pedaler i størrelse small anbefales generelt til skostørrelser fra 37-43. Hvis du bruger en større skostørrelse, anbefaler vi, at du vælger en pedal i størrelse large.  

Vælg en Crankbrothers pedal, sammen med et par af de lækre Crankbrothers Stamp MTB-sko. Så er du sikker på, at både kraftoverførsel og komfort er i top!