DKK 1.199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Innovativt magnetsystem giver godt greb
2. Lette og solide alu-pedaler
3. Medfølgende metalplade til SPD-kompatible sko

Pedaler findes i mange afskygninger. Hvad du skal vælge, kommer i høj grad an på dine personlige behov og præferencer. Hidtil har det ofte været sådan, at MTB-ryttere måtte vælge, om de ville køre med flade pedaler eller klik-pedaler. Men nu findes der et produkt, der giver dig mulighed for at få det bedste fra begge verdener. Navnet er Magped!

Her ser du Magped Enduro, en stærk og innovativ pedal, som er `storebror´ til Magped Sport2. Det smarte ved Magped-pedalerne er, at de, ved hjælp af et magnetisk system, gør det muligt, at du lynhurtigt kan `klikke dig ind´ i pedalen, og stadig have den brede trædeflade og det solide greb, som pedalernes pins giver dig. Et godt greb er selvagt en forudsætning for god kraftoverførsel.  

Når du køber et sæt Magped-pedaler, medfølger der en metalplade, som du monterer i skoenes bolthuller til SPD-klamper. Pedalerne leveres inkl. metalplade, magnet-bolte og unbrako-nøgle. Og `Vupti´, så er du klar til at hoppe i cykelsadlen, og trampe løs i de nye, dejlige Magped Enduro-pedaler!

De lette og stærke pedaler er CNC-fræset ud af en hel blok aluminium. Et sæt pedaler vejer 420 gram, med en 150 N magnet monteret. Denne magnet egner sig især til cykelryttere, der vejer fra 65 til 75 kg. Følgende andre magneter kan tilkøbes:  

100N: Til ryttere op til 65 kg
200N: Til ryttere fra 75 kg op opefter

Pedalerne har følgende dimensioner: 104x92x18 mm.

Magped Enduro pedalerne er meget nemme at montere, men hvis du foretrækker det, klarer vore dygtige cykelmekanikere gerne monteringen for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os!