Før DKK 29.999,00
DKK 28.789,00
SparDKK 1.210,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fitness bike i enestående kvalitet
2. Meget naturtro cykeloplevelse
3. Internet-forbindelse via Bluetooth eller LAN-kabel

Vi kan sagtens blive enige om, at det ER sjovest at cykle ude i det fri! Men det kan nu også være ganske rart at have mulighed for at hjemmetræne.

Nu kommer Wahoo Kickr Bike 2, en ny og forbedret version af den oprindelige Kickr Bike.

Og her har vi virkelig at gøre med det ypperste indenfor e-cycling/indendørs cykling.

Ligesom sin forgænger giver Kicktr Bike 2 en utroligt realistisk følelse af at cykle. Det KAN jo ikke blive helt som på landevejen. Men næsten! Vil du have en endnu mere naturtro cykeloplevelse, kan du vælge at supplere din Kickr Bike 2 med en Kickr Headwind.

Kickr Bike er baseret på en solid konstruktion i stål og aluminium, og har en egenvægt på 42 kg. Det siger noget om kvaliteten. Cyklen kan simulere stigningsprocenter fra 20% stigning til 15% fald. Dertil kommer, at Kickr Bike 2 er næsten 100% lydløs. Du kan således bruge den i en mindre lejlighed, uden at blive uvenner med naboerne.

Kickr Bikes virtuelle gearskifte kan replikere din Shimano, Sram eller Campagnolo geargruppe 100%.

Og så skal vi da også nævne, at Kickr Bike giver mulighed for trådløs internet-opkobling via Wifi. Desuden er Kicktr Bike Bluetooth- og ANT+-kompatibel, og fungerer sammen med Zwift. Bkool og mange flere fede apps. Internet-tilslutning via LAN-kabel er også muligt.  

Hvis du siger den helt optimale fitness bike til hjemmetræning, så hedder svaret på dine bønner Wahoo Kickr Bike 2!