Før DKK 2.499,00
DKK 2.149,00
SparDKK 350,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Perfekt sammen med Wahoo hometrainers
2. Holder og kabel-huller til laptop og smartphone
3. Bordplade med skridsikker overflade

Ved første øjekast kan man måske nok undre sig over, hvad man skal bruge et bord til, når man kører på sin hometrainer: Men så alligevel: Du har vandflaske, håndklæde og smartphone, laptop eller tablet, som du måske bruger til at registrere dine træningsdata. Alle disse ting skal være et sted, imens du tramper i pedalerne.

Folkene hos Wahoo har designet den smarte Wahoo Kickr Desk, som passer perfekt sammen med alle Wahoos hometrianers. Selve bordet er naturligvis justerbart i højden, og du bestemmer selv, om du vil køre bordet ind over forhjulet eller helt ind over styret. Bordpladens overflade er belagt med et skridsikkert materiale, så de ting, du stiller på bordet, bliver stående, uanset, hvor kraftigt, du sveder. Der er desuden kabelhuller, så du kan oplade dine enheder, imens du cykler. Slut med at løbe tør for strøm, så du risikerer at miste dine træningsdata.

Den solide stålramme holder til det meste. Og der er endda hjul under, så du let kan flytte din Kickr Desk rundt. Bordet kan gå gennem de fleste døråbninger.

Selv om Wahoo Kickr desk naturligvis primært er designet til at blive brugt i forbindelse med hjemmetræning, kan dette smarte bord også gøre gavn i andre sammenhænge. Arbejder du af og til hjemmefra? Så brug din Kickr Desk i dit hjemmekontor. Rent ergonomisk er det godt, hvis man af og til har mulighed for at stå op ved sit skrivebord!

Køb en Wahoo Kickr Desk hos Cykler.dk, og gør dit hometrainer setup komplet!

•Størrelse, stel: 71,12 cm bred, 76,2 cm dyb
•Størrelse, bord: 71,12 cm bred, 35,56 cm dyb
•Afmærkningshøjde, justerbar mellem: 84 - 122 cm