Før DKK 9.999,00
DKK 7.499,00
SparDKK 2.500,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Stærk og kompakt hometrainer i topkvalitet
2. Op til 2200 watt modstand
3. Kompatibel med mange enheder og apps

Når efteråret holder sit indtog i Danmark, vælger nogle cykelatleter at pakke cyklen væk, og først tage den frem igen, når forårssolen atter viser sig.

Men sådan behøver det faktisk ikke være! Den amerikanske producent Wahoo må vel i dag siges at være markedsførende, når vi snakker produkter til hjemmetræning på cykel. Og det er med god grund.

Wahoo Kickr 6.0 er en hometrainer i absolut topklasse. Konstruktionen er stærk og kompakt, så du let kan stuve hometraineren af vejen i et skab eller under sengen, efter endt brug.

Hometraineren er ganske lydsvag Ca. 60 db), og lyden kan dæmpes yderligere, hvis du også køber en træningsmåtte, til at lægge under den.

Kickr 6.0 kan give en maksimal belastning på op til 2200 watt, og har i øvrigt en meget præcis wattmåler (præcision: +/-1%).

Endvidere er Kickr 6.0 kompatibel med en lang række cykel-apps, såsom Zwift, Bkool og mange flere. Der er mulighed for internet-tilslutning via wifi, ligesom hometraineren også er kompatibel med Bluetooth Smart, ANT+, samt ANT+ FE-C.

Wahoo Kickr 6.0 vejer 21,5 kg. hvilket siger noget om, at det er solidt kram. I modsætning til tidligere udgaver giver denne hometrainer mulighed for at tilte cyklen 5 grader til hver side, hvilket giver en endnu mere naturtro følelse af at cykle.

Kombinér den evt. med en Kickr Headwind.