DKK 1.349,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Fantastisk pedal til landevej, enkeltstart og tri
2. Krop i carbon
3. Lav vægt, og fantastisk kraftoverførsel

Det siger næsten sig selv: Et par gode pedaler er alfa og omega, hvis du skal have det optimale ud af din cykling. Uden et par ordentlige pedaler på din cykel går alt for meget af den kraft, din krop generer, tabt, før den når der hen, hvor den giver dig den ønskede fremdrift.

Til landevejscykling, enkeltstart og triatlon kan vi anbefale de super fede Ultegra PD-8000 pedaler fra den japanske gigant Shimano. PD-R8000 har en krop i carbon, imens akslen er i nikkel chromoly stål. Det giver en meget let og solid pedal. Slidstyrken forøges yderligere af den rustfri stålplade, som er monteret oven på pedalen. Det ekstra brede trædeflade giver en fantastisk kraftoverførsel, og gør pedalen meget stabil. Kuglelejerne er ret bredt placeret, og bidrager til at forlænge pedalens levetid.

Spænderne er (selvfølgelig, fristes man til at sige), justerbare, så du kan tilpasse dem efter dine individuelle præferencer.

Shimano Ultegra PD-R8000 pedalerne passer til de fleste cykler, og monteres let ved hjælp af en 8mm umbrako-nøgle. Giv gevindene lidt fedt/olie før montering, og vær opmærksom på, at den venstre pedal har links-gevind, i modsætning til den højre, som er med almindelige højre-gevind.
Behovet for vedligeholdelse er begrænset, men sørg for at rengøre pedalerne efter brug. Klamperne slides gradvist ved alm. brug, og bør udskiftes efter behov.

Med Shimano Ultegra PD-R8000 får du et par virkelige kvalitets-pedaler til landevej, enkeltstart og triatlon!

Specifikationer:
•1 sæt klamper model SPD-SL type SM-SH11 medfølger
•Reflekser: Model SM-PD63
•Gevindtype: 9/16´´
•Frigang til vej: 35 grader
•Justerbar release
•Farve: sort
•Vægt 248 g/par