DKK 899,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget let og solid pedal
2. Meget bred kontaktflade
3. Særdeles slidstærkt design

Uanset, hvilken type cykling, du dyrker, har du brug for et par rigtig gode pedaler på din cykel. Det er pedalen, der skal overføre kraften fra dine muskler til cyklen, og i sidste ende videre til hjulene og underlaget.
Shimano 105 PD R-7000 er et par rigtig gode pedaler, som er velegnede til landevejscykling, enkeltstart eller triatlon. Denne lækre pedal er 25 gram lettere end sin forgænger i Shimanos 105-serie, og kommer med en både robust og let krop, og LVG, resin og carbon. Kontaktfladen er stor, og designet til at give optimal kraftoverførsel og stabilitet. På pedalens overflade finder du en slidstærk plade i rustfrit stål.

Pedalen har justerbart realease. Bemærk, at Shimano 105 PD-R pedalen ikke er designet til automatisk frigørelse, i tilfælde af, at du styrter. Til gengæld er det nemt at klikke sig ud af pedalerne. Du vrikker bare hælen udad, og væk fra pedalen

Specifikationer:
•Farve: Carbon sort
•Vægt: 265 gram/par
•1 sæt klamper model SPD-SL type SM-SH11medfølger
•Højde fra aksel center til platform 8 mm
•Gevind størrelse: 9/16"

Vi anbefaler, at du altid kun anvender de originale klamper (samme model som de medfølgende) til dine Shimano 105 PD R-7000 pedaler.
Pedalerne er lette at montere, men vær opmærksom på, at venstre pedal har links-gevind, og skal skrues fast mod uret, imens den højre skrues fast med uret. Det anbefales, at man først giver gevindet lidt smøreolie.

Det er ikke nødvendigt med megen vedligeholdelse, men sørg før at holde klamper og bindinger rene for snavs, for at sikre, at klik-funktionen bliver ved med at virke, som den skal.