Før DKK 1.299,00
DKK 1.089,00
SparDKK 210,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Perfekt til Downhill-entusiasten
2. Meget stærk konstruktion
3. Klamper medfølger

Elsker du at køre Downhill? Og vil du måske endda gerne en tur eller to til udlandet, for at prøve kræfter med rigtige bjerge? I så fald er du med garanti ikke den eneste! Og til alle her, der enten er DH-entusiaster, eller gerne vil være det, har den verdenskendte producent Crankbrothers skabt den uforlignelige pedal Mallet DH. Det er næppe nødvendigt at forklare, hvad DH står for!

Downhill MTB-kørsel er en til tider hård sport, som stiller store krav til både rytter og udstyr. Derfor er denne pedal også fremstillet i særdeles solide materialer: Selve pedalen er lavet i aluminium, hvilket er med til at holde vægten for et sæt pedaler nede på 479 gram. Såvel spindel som vinger og fjeder er lavet i stål, for at sikre optimal slidstyrke.
Det siger næsten sig selv, at også lejerne er lavet i den høje kvalitet, som er så kendetegnende for pedaler fra Crankbrothers.

På hver side af pedalen finder du 6 stifter, som er med til at sikre, at din fod altid har god kontakt med pedalen. Der medfølger et par gode klamper, som er nemme at klikke din cykelsko ind i, og ud igen. Frigørelsesvinklen er justerbar.

Som en ekstra smart detalje har Mallet 3 skråslebne kanter, hvilket mindsker risikoen for, at pedalen slår mod klipper eller andre forhindringer, som rager op over jorden. Det med klipper er jo nok mest relevant, hvis du kører i udlandet.
Crankbrothers Mallet DH er en virkelig fin pedal til dig, der brænder for at køre Downhill!