Før DKK 1.099,00
DKK 899,00
SparDKK 200,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Super MTB-sko, med snørebånd
2. Leveres med Crankbrothers klamper
3. Performance og komfort er i top

Måske kender du allerede de komfortable og effektive mountainbike-sko fra Crankbrothers. Mallet er producentens betegnelse for de sko, der er beregnet til brug sammen med klikpedaler. Her ser du Mallet Lace. Som navnet antyder, er disse sko udstyret med klassiske snørebånd.  Læs med nedenfor. Så vil du erfare, at køb af et par virkelig gode MTB-sko ikke behøver føre til, at din bankkonto skal tømmes!

Når snørebåndene er bundet, kan du putte selve sløjfen op i den dertil beregnede `lace pocket´. Det giver skoene et mere helstøbt look, og forebygger desuden, at snørebåndene bliver filtret ind i kæde, tandhjul eller andet, med eventuelle uheld til følge. Snøreøjerne (hullerne til snørebåndene), er skjult, hvilket giver god beskyttelse, og fuldender det smarte look.

Mallet Lace skoene leveres med Crankbrothers´ egne klamper påmonteret, men de kan også fint bruges med SPD-klamper. Klamperne kan placeres længere bagude på skoen (5 mm forskydning), hvilket er en fordel, når du kører ned ad bakke. Det gør skoene særdeles velegnede til dig, der er downhill-entusiast. Skoenes ventilerede mesh-zoner giver god åndbarhed, hvilket dine fødder vil sætte pris på, når du skal tilbringe en lang, dejlig dag i MTB-sadlen.

Præcis som de andre Mallet-sko er Mallet Lace udstyret med en slidstærk sål (MC1 gummiblanding), som har et mønster, der giver godt fodfæste, når du evt. skal gå i cykelskoene.

Hvis du foretrækker en cykelsko med snørebånd, så tjek Mallet Lace fra Crankbrothers! Her hos Cykler.dk tøver vi i hvert fald ikke med at anbefale dem til vore kunder! Hvis du i øvrigt har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!