Før DKK 1.249,00
DKK 1.049,00
SparDKK 200,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Speedlace giver hurtigt og præcis justering af pasformen
2. Leveres med Crankbrothers klamper
3. Passer også til SPD-klamper

Hos Cykler.dk kan vi godt lide de smarte, effektive og komfortable mountainbike-sko fra Crankbrothers. Mallet-serien er til dig, der kører med klikpedaler på din MTB. Det er snøresystemet, der udgør forskellen på de forskellige Mallet-modeller. Her ser du Mallet speedlace.

Speedlace-systemet gør det nemt og hurtigt at justere på skoens pasform. Man kan sige, at der er tale om en videreudvikling af det klassiske snøresystem. Øverst finder du en lace pocket, som er en slags opbevaringsrum, som holder styr på selve sløjfen på snørebåndet. En solid velcro-strop holder det hele på plads, og medvirker til, at skoen sidder godt på din fod.

Derudover har Mallet Speedlace mange gode ting til fælles med de andre sko i Mallet-serien: Ydersålen er lavet af den yderst slidstærke MC1 gummiblanding. Og mønstret er designet med henblik på at give dig et godt fodfæste, så du står godt fast, når du f.eks. hopper af cyklen, for at forcere en forhindring. Det er jo især noget, der forekommer, når man kører XC racing.

Et andet fællestræk er klamperne. Skoene leveres nemlig med Crankbrothers´ egne klamper monteret, så du hurtigst muligt kan komme med ud at cykle. Skoene fungerer dog også sammen med SPD-klamper. Klamperne kan justeres bagud, hvilket især giver øget kontrol på nedkørsler. Så hvis du elsker at køre downhill, så er disse sko bestemt værd at se nærmere på.

Det er dog ikke kun på performance, at disse lækre sko udmærker sig. Også komforten er i orden, ikke mindst fordi skoene er udstyret med mesh-zoner, som giver en meget høj grad af åndbarhed. På den måde undgår du svedige fødder.
Som du ser, er der mange gode grunde til at vælge Crankbrothers Mallet Speedlace!