Før DKK 1.099,00
DKK 1.049,00
SparDKK 50,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. MTB-skoen til dig, der kører med flade pedaler
2. Perforeret overside for god åndbarhed
3. InForm Performance læst giver fin pasform

Er du bidt af en gal mountainbike? Så er du ikke den eneste! I disse år slutter flere og flere op om den fascinerende MTB-sport. Og glæderne ved at køre MTB er da også mange: Dels får du både motion og naturoplevelser, i en skøn kombination med action og udfordringer, og dels er MTB-kørsel en sport, du kan dyrke enten alene eller sammen med andre, alt efter, hvad du foretrækker.

I princippet kan du klare dig med en mountainbike, noget cykeltøj og en hjelm (sidstnævnte må du aldrig glemme!). Men du vil hurtigt opdage, at et par gode MTB-sko også er værd at have.

Du tænker måske: Behøver jeg virkelig bruge cykelsko, når jeg kører med flade pedaler? Og selvfølgelig er det op til dig selv, hvad du føler, at du har behov for. Men vi tror nu, at du vil blive begejstret for de lækre Flatline-sko fra Bontrager.
ImForm Performance læsten giver disse sko en afslappet og rummelig pasform, både når du cykler, og når du går.

Den ydre Vibram-gummisål sikrer god kontakt mellem fod og pedal. Endvidere er tå og hæl retningsmønstret. De giver godt fodfæste, når du f.eks. skal bære cyklen op eller ned ad bakke, som man eksempelvis tit gør det i cykelcross, når en forhindring skal forceres.

Den stødabsorberende EVA-mellemsål gør mirakler for komforten.

Skoens overdel er perforeret, for at øge åndbarheden, og tå-området er forstærket, for at give maksimal slidstyrke.

Som noget lidt specielt, i forhold til mange andre cykelsko, er Bontrager Flatline MTB-skoene forsynet med snørebånd, hvilket giver dig den helt ultimative pasforms-kontrol. Integrerede snørebåndsholdere sikrer, at snørebåndene bliver, hvor de skal, selv når der trampes vildt og voldsomt i pedalerne.