Før DKK 1.449,00
DKK 1.189,00
SparDKK 260,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Carbon-forstærket svang gier sublim kraftoverførsel
2. Især glimrende til bl.a. enduro
3. Fin pasform og god åndbarhed

Mallet E-BOA cykelskoene fra Crankbrothers er især velegnede til enduro racing, eller `bare´ til dig, der godt kan lide at tilbringe en hel, lang dag i sadlen på din mountainbike. Lad os starte med at se på, hvad der adskiller Mallet E-BOA fra Mallet BOA!

Forskellen ligger i sålen! Skoens gelenk (svang) er fremstillet af nylon, som er forstærket med carbon (kulfiber). Dette giver sålens en stivhed, der adskiller den fra den `almindelige´ Mallet BOA. Resultatet er en mærkbart forbedret kraftoverførsel, som du især vil nyde godt af, når du skal forceres stigninger, eller når du sætter en spurt ind.

Skoens innovative Match-system gør, at du let kan klikke skoene fast i pedalerne, og naturligvis lige så let frigøre dem igen. Det gælder, uanset, om du anvender Crankbrothers´ egne klamper eller SPD-klamper. Det er næsten så nemt, som det kan være. Skoene leveres i øvrigt med Crankbrothers´ egne klamper installeret. Så du skal sådan set bare tage skoene på, og så er du klar til en tur på MTB´en!

Og lige så let går det, når skoens pasform skal finjusteres: Det patenterede BOA-spænde (som der i øvrigt ydes livsvarig garanti på), gør det muligt at justeres pasformen millimeter-præcist. Du drejer bare på knappen, indtil du finder den pasform, der er perfekt for lige netop dig!

Ydersålen består af en MC1 gummiblanding, som er særdeles slidstærk. Og mønstret sikrer dig et godt fodfæste, hvis du skulle få brug for at gå i cykelskoene. Slutteligt skal vi måske også nævne, at disse sko er meget åndbare, så dine fødder ikke kommer til at `koge´ efter en lang dag på skovstien eller MTB-sporet.

Et par cykelsko kan ikke i sig selv gøre dig til en mester på MTB´en. Men med Crankbrothers Mallet E-BOA er du godt hjulpet!