Før DKK 1.299,00
DKK 1.089,00
SparDKK 210,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Seriøs MTB-pedal til den dedikerede rytter
2. 419 gram pr. par
3. Stærk og funktionel konstruktion

Folkene hos den verdenskendte producent Crankbrothers bliver ved og ved med at forbedre deres produkter. Til tider kan man undres over, at de kan blive ved at finde på nye og forbedrede produkter. Men ikke desto mindre. Mød MTB-pedalen Mallet E!

Ligesom på flere andre af de gode pedaler fra Crankbrothers er selve pedalen lavet i aluminium, imens vinger, spindel og fjeder er af stål. På den måde opnår man en god balance mellem lav vægt og høj slidstyrke. En pedal i den prisklasse skal jo gerne holde et stykke tid. Og det kan du regne med, at Mallet E gør! Såvel lejerne som de øvrige dele er nemlig af meget høj kvalitet. Derfor giver Crankbrothers også gladelig 5 års garanti på disse pedaler.  

Pedalen har 6 udskiftelige stifter på hver side, og et sæt pedaler vejer 419 gram. Der medfølger naturligvis klamper.
Du klikker let dine cykelsko ind i disse lækre pedaler, og lige så let ud igen. Udløservinklen er i øvrigt justerbar (15/20 grader). Krankbredde er på beskedne 52 millimeter, hvilket giver øget manøvredygtighed, når du kører på smalle skovstier og MTB-spor.

Men der er flere fede detaljer! Kig f.eks. på de smukt skråslebne kanter. De er praktiske, hvis turen går til et mere bjergrigt land. De skrå kanter nedsætter nemlig risikoen for, at pedalen f.eks. hamrer mod en klippe, og bliver beskadiget.

Crankbrothers Mallet E er pedalen til dig, der elsker at køre på MTB, og som tager det yderst seriøst. Med Crankbrothers Mallet E på din cykel er du klar til at flyve af sted ad alverdens MTB-spor, og over alverdens målstreger!