Før DKK 749,00
DKK 599,00
SparDKK 150,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Lækker klikpedal i fladt design
2. Slid aluminiums-konstruktion
3. Meget nem at klikke ind i og ud af

Som MTB-/gravel-rytter har du måske før stået overfor valget: Skal du prioritere klikpedalens sublime kontrol over den flade pedals meget direkte kontakt mellem sko og pedal? Måske har du ønsket, at der fandtes en flad pedal, som også gav dig klikpedalens fantastiske kontrol. Og ved du hvad? En sådan pedal findes faktisk! Navnet er Crankbrothers Mallet 2!
Her får du en pedal, som er bred og flad i designet, men som stadigvæk ER en klikpedal, og som derfor giver dig den meget fine kontrol og kraftoverførsel, som man kender fra traditionelle klikpedaler.

Pedalen er lavet i aluminium, hvilket giver både lav vægt og høj slidstyrke. Spindel og fjeder er naturligvis i stål. Der giver selvfølgelig 5 års garanti på disse fine pedaler, som i øvrigt vejer 508 gram pr. par. Vi behøver vel knapt nok nævne, at også lejerne er af den for Crankbrothers-pedaler så karakteristiske høje kvalitet!

Når terrænet bliver udfordrende, vil du komme til at sætte pris på disse meget lækre pedaler, som føles fantastisk, ikke mindst set i forhold til prisen. At klikke ind og ud af pedalerne går ganske let. Og vi bør måske også nævne, at klamper medfølger.

Crankbrothers Mallet 2 fås i to forskellige farver: Sølv eller grøn. Hvilken farve, du foretrækker, er helt op til dig. Kvaliteten er heldigvis den samme. Og den er der ikke noget at udsætte på! Er du endnu ikke overbevist? Det bliver du, når du har prøvet Crankbrothers Mallet 2. Bestil dem på Cykler.dk, eller kig forbi vores fysiske butik, og få en lille cykel-snak!