Før DKK 749,00
DKK 599,00
SparDKK 150,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Stærk og funktionel hybrid-pedal
2. Klikpedal på den ene side, flad pedal på den anden
3. Pedal i aluminium, spindel og fjeder i stål

Mountainbike-sport er populært som aldrig før, her i Danmark. Og det forstår vi godt! Men for, at du skal kunne få mest muligt ud af dine anstrengelser på cyklen, skal hver eneste komponent være i orden. Det gælder ikke mindst pedalerne.

Om du foretrækker at køre med klikpedaler eller flade pedaler, er i høj grad en smagssag. Men med Double Shot pedalerne fra Crankbrothers har du mulighed for at få det bedste fra begge verdener, uden at du behøver købe mere end et sæt pedaler.

Her har vi Double Shot 2, en meget solid og effektiv hybrid-pedal, der har klikpedal på den ene side, og flad pedal på den anden. Pedalen er udført i aluminium, for at gøre den både stærk og let, imens spindlen er i stål. Fjederen til klikpedalen er i rustfri stål. Slidstyrken er der således ikke noget at udsætte på. Klikpedalen har en udløservinkel på 15 eller 20 grader. Lejerne er af den for Crankbrothers så velkendte høje kvalitet, og vi forstår godt, at producenten ikke har nogen betænkeligheder ved at give 5 års garanti på dette lækre produkt.

Pedalerne fås i flere flotte farver. Så du vælger selv, om du foretrækker den diskrete sorte, eller om du vil have en farve, der lyser lidt mere op i landskabet.

Crankbrothers Double Shot 2 pedalerne vejer 395 gram pr. par. Og så må vi ikke glemme, at disse pedaler også er særdeles praktiske for dig, der bruger din MTB til pendling og anden dagligdags transport: Når du skal cykle til og fra eksempelvis job eller skole, benytter du den flade side af pedalen, og kan så cykle i dine almindelige sko. Og når du skal ud og give den gas på MTB-sporet, kan du så tage cykelskoene på, og bruge klikpedalerne.