Før DKK 429,00
DKK 399,00
SparDKK 30,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Solide og lette hybrid-pedaler til MTB
2. 331 gram pr. par
3. Stærk og let komposit-konstruktion

Vi kan næsten ikke sige det tit nok: Hvis man skal kunne cykle godt, skal der et sæt gode pedaler til. Det gælder, uanset hvilken form for cykelsport, du dyrker. Især mountainbike-sport oplever jo stigende popularitet for tiden. Og skal du have t par gode MTB-pedaler, så er produkterne fra Crankbrothers værd at kigge på.

Her ser du hybrid-pedalen Crankbrothers Double Shot 1. Det er en hybrid, ganske enkelt fordi den kan bruges både som klikpedal og som flad pedal, alt efter, hvad du foretrækker! Der er klikpedal på den ene side, og flad pedal på den anden. Hvis du af og til ønsker at skifte mellem de to forskellige typer af pedaler, behøver du derfor ikke købe to sæt pedaler, for derefter at skulle have arbejdet med at skifte rundt!

Crankbrothers Double Shot 1 er lavet i et let og stærkt komposit-materiale, som gør, at et sæt pedaler kun vejer 331 gram i alt. Spindlen er i stål, for at give maksimal slidstyrke. Fjedrene til klikpedalen er i rustfrit stål, og udløservinklen er på 10 grader. Lejerne er ligeledes i meget høj kvalitet, så du får en pedal, der kan holde til hårdt brug. Der ydes 5 års garanti, ligesom på de øvrige pedaler fra Crankbrothers.

Alt i alt må vi sige, at vælger du hybridpedalen Double Shot 1 fra Crankbrothers, så får du en solid, let og multi-funktionel, der giver dig særdeles god valuta for dine penge.

Hvis du ikke allerede er Crankbrothers-fan, så skal du nok blive det, når du har prøvet disse lækre pedaler!