Før DKK 429,00
DKK 399,00
SparDKK 30,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Rigtig fin pedal til gravel, trail og XC
2. 294 gram pr. par
3. Lavet i et helt stykke komposit-materiale

Pedalerne på din cykel skal kunne holde til meget. Det er pedalerne, der skal overføre kraften fra hvert eneste af dine tråd, så kraften ender, hvor den skal, og skaber den ønskede fremdrift. Sålænge, pedalerne virker, som de skal, skænker du dem måske ikke mange tanker. Men den dag, der er noget galt med dem, skal du nok opdage det! Det kan derfor godt betale sig at investere i et par gode pedaler.

Fra den anerkendte producent Crankbrothers kommer de lækre klikpedaler Candy 1, som især er velegnede til dig, der kører gravelbike, trail eller XC racing.

Selve pedalen er udført i et helt stykke komposit-materiale, mens spindel, vinger og fjeder er af stål. Slidstyrken er derfor i top, imens vægten holdes nede. Et sæt pedaler vejer således kun 294 gram. Klamper medfølger i øvrigt. Lejerne er af den sædvanlige høje kvalitet, så du får et par pedaler, der holder til selv meget hårdt brug. Crankbrothers giver i øvrigt 5 års garanti på Candy 1 pedalerne.

Krankbredden (til tider også kaldet Q-factor) er på 52 millimeter, og udløservinklen er på 10 grader.

Når du køber et sæt Crankbrothers Candy 1 pedaler, får du naturligvis et sæt klamper med i købet.

Ingen tvivl om, at der her er tale om et sæt meget solide og funktionelle klikpedaler. Man skal da heller ikke lede længe på nettet, før man finder en masse positive anmeldelser fra folk, som er blevet vilde med disse fine pedaler. Tjek dem ud her på Cykler.dk! Og har du brug for et par gode Crankbrothers cykelsko, så kan vi også hjælpe dig med det!