Før DKK 999,00
DKK 899,00
SparDKK 100,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Fantastisk komfort og kraftoverførsel
2. Udført i alu og stål
3. Fin videreudvikling af Eggbeater-serien

Pedaler findes i mange afskygninger, og af mange forskellige fabrikater. Hvad du foretrækker, afhænger bl.a. af, hvilken type cykling, du dyrker. Et er imidlertid sikkert: Hvis du elsker at køre mountainbike, så er pedalerne fra Crankbrothers´ Candy-serie værd at tage med i sine overvejelser.

Det er pedalen, der skal sørge for, at kraften fra dine tråd ender der, hvor den skal. Det siger derfor sig selv, at hvis pedalerne på din cykel ikke er gode, så bliver resultaterne også derefter.

Her ser du en skønne Candy 3. Det er en stærk og smart pedal, som især egner sig til trail, gravel-cykling og XC racing.

Selve pedalen er lavet i aluminium, imens vinge, spindel og fjeder er af stål. Lejerne er ligeledes af meget høj kvalitet. Du får således en pedal, som er praktisk talt uopslidelig, men som alligevel kun vejer 340 gram pr. par. Faktisk er Candy-pedalerne en videre udvikling af den populære Eggbeater-serie, hvor man på Candy-pedalerne har forsynet den klassiske klik-pedal med en lille platform. Det giver en bedre trædeflade, hvilken styrker både kraftoverførslen og komforten.
Det er meget let at klikke ind og ud af de medfølgende klamper, og udløservinklen er naturligvis justerbar (15/20 grader).

Pedalerne kræver kun ganske lidt vedligeholdelse, og de samler bestemt ikke meget mudder og snavs op. Pedalerne er desuden forsynet med praktiske riller, som giver et bedre fodfæste, når dine cykelsko ikke er klikket ind i klamperne.
Prøv de super fede Candy 3 fra Crankbrothers. Du vil ikke fortryde et sekund!