Før DKK 1.299,00
DKK 1.089,00
SparDKK 210,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. En pedal i virkelig topklasse
2. Udført i alu og stål
3. Til dig, der lever og ånder for cykling

Hvis du virkelig brænder for at køre MTB eller gravelbike, så er kun det bedste godt nok. Og når niveauet er virkelig højt, så tæller hver eneste detalje. Intet kan eller skal du gå på kompromis med.

I så fald skal pedalerne ikke bare være gode. De skal være helt i top! Og det gælder både kraftoverførsel og komfort. Derfor anbefaler vi, at du ser nærmere på Candy 7 fra Crankbrothers. Her er vi nemlig oppe i den højeste klasse, hvad performance og generel kvalitet angår.

Selve pedalen er lavet i aluminium, hvilket er med til at holde vægten nede på 320 gram pr. par. Spindel, vinger og fjeder er i stål, hvilket gør denne pedal ekstremt slidstærk.  Du er således sikker på at få en pedal, der kan holde til selv meget hårdt brug. De skyldes bl.a. også de særdeles solide lejer. Det er derfor ikke uden grund, at Crankbrothers giver 5 års garanti på Candy 7.

Candy 7 leveres naturligvis inkl. klamper. Og det er meget let at klikke ind og ud af disse. Desuden er pedalen forsynet med riller, som giver et godt fodfæste, også når dine cykelsko ikke er klikket ind i pedalerne. Krankbredden er i øvrigt 52 millimeter.

Men her stopper fortræffelighederne ikke! Også designet er uovertruffet! Denne fantastiske pedal fås nemlig i hele 3 flotte farver (sort, rød og blå). Så kan du selv vælge, om du foretrækker den diskrete sorte, eller om du vil have en farve, der lyser op i landskabet, og tiltrækker opmærksomhed fra andre cykel-entusiaster.

Kom ind til Cykler.dk, og hør mere om Candy 7 fra Crankbrothers!