DKK 279,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske dette produkt
1. Smart og praktisk ekstraudstyr til din MTB
2. Passer til Fox forgafler str. 36, 38 og 40
3. Nem at montere

Det er fedt at køre på mountainbike. Det bliver der heldigvis stadig flere, der synes. Når du drøner ud ad MTB-sporet, får du både motion, action og naturoplevelser på samme tid. Du bliver et, både med cyklen og med naturen, når du for alvor tramper igennem i pedalerne, og mudderet sprøjter dig om ørerne, imens de andre kun ser bagsiden af din cykeltrøje!

Dertil kommer, at MTB-sport er en motionsform, hvor hele familien (måske lige bortset fra de yngste) kan være med. Her er virkelig basis for en masse fede oplevelser, hvad enten det er sammen med andre eller alene.

Men lad os nu bare være ærlige: Det sprøjtende vand og mudder er måske ikke det fedeste ved at køre på MTB. Men det kan der heldigvis gøres noget ved, uden at det behøver koste alverden!

Denne lille, smarte FOX Mudguard forskærm passer til Fox forgafler i størrelserne 36, 38 og 40.

Fox Mudguard forskærme i størrelserne 36 og 38 passer til alle Fox forgafler i modeller Performance, Performance Elite og Factory, fra og med årgang 2021 og fremefter, imens størrelse 40 kun passer til Fox 40-modeller, fra og med årgang 2021 og fremefter.

Din mountainbike bliver bestemt ikke mindre sej, fordi den bliver påmonteret denne lille smarte forskærm. Vel snarere tvært imod!

På Foxs hjemmeside finder du monteringsguides til denne lækre forskærm. Men hvis du ikke føler, at du selv kan/vil montere den, så hjælper vore højt kvalificerede cykelmekanikere naturligvis gerne med det.
Hvis du i øvrigt har nogen spørgsmål, så kontakt endelig Cykler.dk.