DKK 1.199,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Fantastisk, justerbar pasform, og meget slidstærkt materiale
2. Stivhedsindeks på 6 ud af 14 mulige
3. Super MTB-sko fraBontrager

Solen skinner, fuglene kvidrer, og i det fjerne hører du naturens kalden. Lad os kunne ud på MTB-sporet, og få en masse kilometer i benene! Det er ikke uden grund, at MTB-sport er blevet mere populært end nogen sinde, for det er en både sund og sjov motionsform, hvor de fleste kan være med.

Men ordentligt udstyr skal der naturligvis til. Tænk f.eks. over, hvor vigtigt, det er, at du har et par gode cykelsko. Hvis dine fødder ikke har det godt, hvordan skulle du så kunne cykle godt?  
Fra Bontrager kommer de lækre Foray MTB-sko. Det er et par meget slidstærke sko, som du vil komme til at værdsætte, uanset, om du kører trail. cykelcross eller gravel.

Nylon-kompositsålen har et stivhedsindeks på 6 ud af 14, og gør, at skoen også er god at gå i. Det kan f.eks. være en fordel ved XC racing, hvor man ofte tager cyklen på nakken, og forcerer en forhindring til fods. Her giver ydersålen i Tachyon-gummi et særdeles godt greb i underlaget. Netop fordi skoen også skal kunne bruges til at gå i, vil det med stivheden af en MTB-sko ofte være et kompromis, der har til formal at finde den bedste balance mellem komfort og kraftoverførsel.
Skoens overside er udført i stærkt, perforeret kunstlæder. Og den gummierede GnarGuard overflade øger slidstyrken yderligere.

Den innovative InForm Race læst giver Foray-skoene en dejlig pasform, som er ganske rummelig, men stadig meget effektiv. Pasformen kan mikro-justeres ved hjælp af det patenterede BOA L6 spænde.

Bontrager Foray MTB-skoene passer til 2-bolts SPD-klamper.