Før DKK 1.299,00
DKK 1.089,00
SparDKK 210,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Perfekt til enduro
2. Utroligt stærk konstruktion
3. 57 mm krsnkbredde

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med pedalerne i Mallet-serien fra Crankbrothers. I så fald kender du måske de meget populære Mallet E pedaler. Er det virkelig muligt at lave forbedringer på et så vellykket produkt? Svaret er JA! Her har vi nemlig Mallet E LS!

Vi kan jo starte med at spørge: Hvad er den afgørende forskel på Mallet E og Mallet E LS? Det er hurtigt forklaret. Den primære forskel ligger i, at Mallet E LS har 57 mm krankbredde (til tider også kaldet Q-Factor), hvor Mallet E kun har 52 mm. Hvilken krankbredde, man foretrækker, må i høj grad være en smagssag. Argumentet for at vælge Mallet E LS kan være, at den øgede krankbredde giver bedre kontrol.

Ellers er Mallet E LS lavet af de samme gode materialer, og i det samme fede design, som vi kender fra Mallet E: Selve den konkave pedal-platform er lavet i aluminium, i modsætning til vinger, spindel og fjeder, der alle er lavet i stål. Et sæt pedaler vejer 424 gram, hvilket er marginalt tungere end Mallet E. Der er dog kun tale om ganske få gram, så de fleste MTB-rytter vil slet ikke mærke forskellen.

Ligesom på de andre Crankbrothers-pedaler er der 5 års garanti på Mallet E LS. Og det er heller ikke for meget. Denne pedal er nemlig lavet af højkvalitets-materialer, helt ned i alle enkeltheder.

Det er meget let at klikke cykelskoene ind i disse pedaler (der i øvrigt leveres inkl. klamper), og ud igen. Udløservinklen kan justeres til 15 eller 20 grader. Pedalerne kan dog også bruges, uden at skoene er klikket fast. De praktiske riller hjælper med at sikre dig et godt fodfæste.

Man skal ikke lede længe på nettet for at finde stribevis af positive anmeldelser af Crankbrothers Mallet E LS. Og den megen ros er bestemt velfortjent!