DKK 1.199,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Super performance til rimelig pris
2. Meget lav stakhøjde
3. Strømlinet profil, for sublim kraftoverførsel

Det siger sig selv, at hvis du skal yde det optimale, når du cykler, så skal pedalerne være i orden. Det er pedalerne, som overfører kraften fra dine muskler til cyklen. Hvis du vælger Wahoo Speedplay Comp landevejspedalen, får du et par pedaler, som giver virkelig god værdi for pengene, og som, først og fremmest, giver fin performance, kilometer efter kilometer, og time efter time. Nøgleordene er forbedret kraftoverførsel, glimrende aerodynamik og reduceret vægt.

Som noget helt ekstraordinært kan Wahoo Speedplay Comp prale af klassens bedste stakhøjde. Det vil sige, at der er mindre materiale mellem din cykelsko og pedalens spindel. Det giver en optimal forbindelse mellem dig og pedalen, hvorved kraftoverførslen bliver mere flydende, for hvert enkelt tråd.
Kombinationen af Speedplay Comp pedalerne og Easy Tension klamperne skaber en strømlinet profil, som giver basis for endnu bedre kraftoverførsel, så du bliver i stand til at overføre så mange watt som muligt til pedalerne, og i sidste ende videre til hjulene og underlaget. Og til syvende og sidst er det jo der, du vinder de kostbare sekunder.

Klamperne kan justeres i tre retninger. Sammen med den lave stakhøjde muliggør det også, at man kan sætte sadlen lidt lavere, hvorved mindst mulig kraft går tabt, når du træder i pedalerne.

Takket være pedalens slanke profil er du i stand til at lægge cyklen meget langt ned, uden at pedalen rammer jorden. Derved kommer du hurtigere gennem sving/rundt om hjørner. Det sparer dyrebare hundrededele af sekunder, som kan være afgørende, når en spurt sættes ind.    

Pedalerne vejer 232 gram pr. par.

Stig op på cyklen, klik dine cykelsko fast, og oplev den fantastiske performance, som kombinationen af Wahoo Speedplay Comp pedaler og Easy Tension klamper giver dig. Så er det bare at suse af sted mod målstregen!