DKK 2.299,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Lækkert, aerodynamisk design
2. Klassens laveste stakhøjde
3. Leveres med Standard Tension klamper

Jagter du en plads på podiet i et cykelløb? Eller vil du bare gerne sikre dig en rigtig god placering? Under alle omstændigheder skal alt dit udstyr være i orden. Som seriøs cykel-atlet ved du, at det ikke er tilstrækkeligt at købe en god og let cykel, som er designet til at køre hurtigt. Det øvrige udstyr skal også fungere: Cykeltøj, hjelm og cykelsko skal være af god kvalitet, og designet til enestående aerodynamik, samtidig med, at vægten skal holdes nede. Hvert gram tæller.

Fordi pedalerne netop er forbindelsesled mellem din krop og cyklen, betyder det meget, at du kører med et sæt gode pedaler, som er designet til at hjælpe dig med at udnytte hver eneste watt, din krop kan generere. Og sådan en pedal er Speedplay Aero. Kombinationen af denne fantastiske pedal og Standard Tension klamper skaber en lækker, aerodynamisk profil, som ikke alene ser super cool ud, men som også reducerer vindmodstand, og hjælper dig med at opnå den lille smule ekstra fart, som så ofte er afgørende.

Den meget lave stakhøjde er noget, som Speedplay Aero har til fælles med andre pedaler i Speedplay serien. Det giver sublim kraftoverførsel, og gør det muligt, at du kan sænke sadlen, hvorved så du udnytter dit tråd bedst muligt. Et andet fællestræk er den meget gode `cornering clearance´, som gør, at du kan lægge cyklen langt ned i svingene, uden at risikere, at pedalen skraber mod jorden.

Med det innovative Speedplay Advanced Pedal System kan pedalen justeres i 3 retninger.  

Pedalerne vejer 224 gram pr. par.

Speedplay Aero leveres med Standard tTension klamper, og er desuden kompatibel med Easy Tension klamper.