Wahoo POWRLINK ZERO Pedal System

DKK 7.499,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Topkvalitets-pedaler fra Wahoo
2. Sensor i hver pedal
3. Leveres med Standard tension klamper

Folkene hos Wahoo kan mange ting. De kan både lave solide pedaler og gode præcise watt-målere. Når disse to ting kombineres, bliver resultatet forbløffende! Hos Cykler.dk er vi stolte af at kunne tilbyde de fantastiske Powrlink Zero Dual-sided pedaler til vore kunder.

Selve pedalen er lavet i kunststoffet Grivory, imens spindlen er af rustfrit stål. Det giver et par meget stærke og lette pedaler (276 gram pr. par), der desuden er designet således, at du kan lægge cyklen langt ned, når du kører gennem et sving. Og tit er der jo sådan, at den, der kommer hurtigst gennem svingene, ender med at vinde løbet!

De slanke og elegante Standard tension klamper, som pedalen leveres med, har en stakhøjde på 13 mm, og sikrer en særdeles god kraftoverførsel. Pedalerne er i øvrigt også kompatible med Easy tension klamper. Klamperne kan justeres i flere retninger.

Indbygget i hver pedal finder du en sensor, som måler din kadence og dit watt-output. Målingerne har en nøjagtighed på +/- 1%, ifølge producenten. Sensorerne får strøm fra batterier, som kan køre ca. 75 timer på en opladning. Idet der er en sensor i hver side, har du mulighed for at se, hvilket ben, du træder flest watt med. Det kan du ikke med den billigere single-sided Powrlink Zero-pedal. Dataene sendes til din cykelcomputer, din smartphone eller lignende, via en ANT+- eller bluetooth-forbindelse.

Kort sagt: Et sæt solide og velkørende pedaler, der forener høj kvalitet med hypermoderne teknologi!
•Fysiske dimensioner: 9x4 cm
•Vægt. 276 gram pr. par
•Stakhøjde: 13 mm
•Q-factor: 55 mm
•Materialer: Grivory. Spindel i rustfrit stål
•Batteri-levetid: Ca. 75 timer