DKK 3.199,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Enkel og solid cykelcomputer
2. Fart- og kadence-sensorer
3. Wahoo Tickr Pulsmåler

Wahoo ELEMNT Roam er, meget kort fortalt, en cykelcomputer, der er lavet til at blive brugt! Her får du alle de funktioner, du har brug for på din cykeltur. Vi kan f.eks. nævne den yderst praktiske `Back on Track´-funktion, som hjælper dig tilbage på rette spor, hvis du skulle komme til at afvige fra din rute.

Computeren er udført i et særdeles solidt design. Den solide 2,7´ `Gorilla Glass´ skærm kan tåle lidt af hvert. Og skærmen er udstyret med en indbygget lyssensor, så den altid er nem at aflæse, uanset lysforholdene.

Der er, kort sagt, tale om en meget enkel og funktionel cykelcomputer, der naturligvis er Bluetooth- og ANT+-kompatibel, som du kan forbinde den til din smartphone, din tablet eller din PC. Selve opsætningen klares let, ved hjælp af Wahoos egen Companion app. Og ELEMNT Roam er også kompatibel med en lang række trænings-app fra andre producenter.

Når du køber dette smarte sæt, får du desuden en Wahoo Tickr pulsmåler, en RPM Speed sensor og en RPM kadence-sensor. Tickr pulsmåleren spændes omkring din brystkasse med et blødt, tyndt bælte, og ved hjælp af Bluetooth- eller ANT+-teknologi sender den puls-data, enten til cykelcomputeren eller til din smartphone.

PRM speed sensor monteres let på forhjulets nav, og sender data vedrørende fart til din cykelcomputer eller smartphone. RPM kadence-sensoren sidder enten på en pedalarm eller på din sko. Den er ligeledes udstyret med Blue tooth- og ANT+-teknologi, så den leverer præcise data vedrørende kadencen.

Med Wahoos ELEMNT Roam combo bundle er du rigtig godt undervejs, hvad navigation og registrering af data angår. Tilbage er kun at ønske god tur, når du drager ud på dit næste cykel-eventyr.