DKK 4.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dette sæt
1. Garmin Edge 1030 computer
2. Sensorer medfølger
3. Garmin Cycle Map, Trendline Popularity-teknologi mm.

For mange er GPS-navigation på det nærmeste blevet synonymt med navnet Garmin. Og det er bestemt ikke uden grund, for denne producent ha efterhånden i en del år leveret glimrende navigationssystemer til biler, skibe og altså også til cykler. Her ved man, at man får kvalitet for pengene!

Garmin Edge 1030 er, hvad producenten selv kalder den ultimative GPS-cykelcomputer. Og vi indrømmer gerne, at det er store ord. Men læs videre nedenfor. Så skal du nok blive overbevist om denne cykelcomputers fortræffeligheder!

Lad os starte med at kigge på GPS-delen. Her byder Garmin Edge 1030 på de nyeste funktioner, såsom forudindlæst Garmin Cycle Map, samt Trendline Popularity Routing teknologi. Når du beder computeren om at generere en cykelrute til dig, gør computeren brug af data, som andre cyklister har indlæst, og skaber en rute, baseret på, hvilke veje og stier der er mest populære, i det pågældende område. Garmin Cycle Map skal nok guide dig sikkert frem til din destination (og hjem igen, ikke at forglemme), uanset, om du kører på asfalt eller i terrænet.

Computeren har en lækker 3,5´´ skærm, som er meget let og brugervenlig at betjene. Batterilevetiden er på helt op til 20 timer.
Ønsker du endnu længere batterilevetid, kan du tilkøbe Garmin Charge, som er et eksternt batteri. Så får du batteri til yderligere 20 timer.

Af andre praktiske funktioner kan nævnes Strada Live Segments-funktionen.
Garmin Edge 1030 bundle indeholder desuden Speed- og kadencesensor, så du har alt, hvad du skal bruge, for at få computeren til at virke sammen med din cykel. Så er du parat til det store cykel-eventyr!