DKK 3.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dette sæt
1. Garmin Edge 530 computer, pulsbælte og sensorer
2. Mange nye funktioner
3. ANT+- og Bluetooth-teknologi

Hvis du går og ønsker dig en rigtig god cykelcomputer, som kan det hele, så tag et kig på den nye Garmin Edge 530 Sensor Bundle. Der er tale om en forbedret udgave af Edge 520 Bundle og Edge 530 Sensor Bundle. Og vi tør nok sige, at der er sket store og positive forandringer!

F.eks. har computeren fået en større skærm (hele 2,6´´ farvedisplay), samt en bedre processor, der sikrer, at computeren generelt fungerer hurtigere og mere gnidningsløst. Også batteri-levetiden er blevet forbedret.
Computeren er kompatibel med både Bluetooth- og ANT+-udstyr, og kan således fungere sammen med smartwatches, pulsmålere, tablets, hometrainere, smartphones og meget mere.

Selve computeren Garmin Edge 530 har, kort sagt, alle de lækre funktioner, der findes i topmodellen Edge 1030, samt en del nye. Det vil føre for vidt at opremse dem alle, men vi kan f.eks. nævne: Varme- og højdeakklimatisering, Climb Pro og den helt nye nutrition/hydration funktion, som fortæller dig, hvor meget, du skal spise og drikke, baseret på din brugerprofil, og på den rute, du kører. Hvis du bliver involveret i et styrt, sørger cykelcomputeren for, at din smartphone/dit smartwatch automatisk sender en SMS til dine pårørende. Det giver ekstra sikkerhed i trafikken.

Selve navigationsdelen er naturligvis med indlagt Europa-kort, og takket være data fra Trailfork kan du let finde de attraktive MTB-spor.

Med i dette fantastiske sæt får du også en speed sensor og en kadence-sensor, som et smart puls-bælte, som naturligvis er udstyret med Bluetooth og ANT+-teknologi, så det er kompatibelt med en lang række enheder. Bæltet kan f.eks. også bruges sammen med din hometrainer, eller når du træner i fitnesscentret.

Vi gør opmærksom på, at Garmin Edge 530 ikke har touchscreen-funktion, i modsætning til f.eks. Edge 830.
Ovenstående er bare nogle få af de rosende ord, vi har at sige om Garmin Edge 530 Sensor Bundle. Dette sæt skal opleves!