DKK 2.999,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Cykel-computer, kadence-sensor og pulsbælte
2. Meget nemt at anvende
3. Bluetooth- og ANT+ kompatibel

Vi lever i en højteknologisk tidsalder. Og teknologien har i den grad fundet vej til cykelsporten. Nogen tænker måske, at den slags nymodens isenkram er overflødigt, når man skal cykle. Og hvis folk har det sådan, så er det naturligvis helt deres eget valg. Imidlertid er der mange, som synes, at cyklingen bliver sjovere og mere givende, når man har mulighed for at holde styr på distance, kadence, hastighed, puls-data og meget andet. Og der kan da absolut også forekomme situationer, hvor GPS-navigation kan være en god hjælp.
Med dette smarte bundle fra producenten Wahoo får du alt, hvad du har brug for, når du skal holde styr på dine data.

TICKR gen. 2 er et let og smart puls-bælte, som ikke fylder meget. Ved hjælp af en trådløs forbindelse kan det sende dine puls-data til den medfølgende ELEMNT Bolt v2 cykelcomputer, hvor dine data kan gemmes, så du senere kan analysere dem.  Det samme gælder for den smarte kadence-sensor.

Begge sensorer kan desuden også forbindes til din smartphone, via enten Bluetooth eller ANT+ teknologi. Sensorerne monteres let på din cykel.

Med i dette bundle får du, som nævnt, den meget brugervenlige cykelcomputer ELEMNT Bolt, i den nye, opdaterede udgave. Det er en bundsolid, vandtæt computer, som er meget let at tilslutte og bruge. Og så er den udført i et smart. Aerodynamisk design, der absolut ikke skæmmer nogen cykel.

Med dette lækre bundle har du de bedste muligheder for at modtage, gemme og analysere meget præcise data fra din cykeltur. Så er det op til dig at levere de bedst mulige data!