DKK 2.599,00
Ikke på lager

Derfor vil du elske den
1. Meget let at anvende
2. God GPS-navigation
3. Farve-display med Gorilla Glass

Nogen vil måske mene, at der ikke er nogen grund til at slæbe alverdens nymodens elektronik med, når man skal ud at cykle. Det er naturligvis folks eget valg. Alligevel mener vi, og mange andre, at en cykelcomputer kan være god at have. Ved hjælp af computeren får du mange værdifulde data. Og med moderne GPS-teknologi kan du finde vej på steder, hvor du måske aldrig har været før.

Elemnt Roam fra Wahoo er en lille, smart cykelcomputer, som kan det, en cykelcomputer almindeligvis skal kunne. Du får et lækkert 2,7´´ farve-display (noget, der gør Roam enestående blandt Wahoo cykelcomputere), som selv tilpasser sig efter de aktuelle lysforhold, så displayet altid er let at aflæse. Skærmen er dækket af super stærkt Gorilla Glass, så den kan holde til det meste.

Der er naturligvis GPS-navigation med `back on track´-funktion, som hjælper dig tilbage på rette vej, hvis du skulle komme til at afvige fra din kurs. Batteriet er lavet til at holde længe. Faktisk går der helt op til 17-timer, før du behøver genoplade cykelcomputeren.

Der er naturligvis mulighed for at lade cykelcomputeren kommunikere med din PC, smartphone eller tablet, via et trådløst link (wifi, Bluetooth eller ANT+). PÅ den måde kan du analysere dine data, opdatere software, eller downloade nye kort til GPS-navigationen.

Selve GPS-navigationen er meget let at anvende. Hvadenten, du skal guides hele vejen frem til din destination, eller bare vil hjem hurtigst muligt, kan du stole på din Elemnt Roam. Wahoo Elemnt Roam er designet til at gøre det enkelt at drage ud på eventyr. Og at komme hurtigt og sikkert hjem igen, ikke at forglemme