DKK 2.199,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Yderst brugervenlig
2. Smart navigation, og 16 GB hukommelse
3. Gorilla Glass skærm

Der er mange situationer, hvor en cykelcomputer kan være god at have. Det gælder ikke mindst, når cykelcomputeren kommer fra Wahoo. Det skyldes ikke mindst, at Wahoos produkter generelt er kendt for deres store brugervenlighed, idet de er meget enkle at tilslutte, og er kendetegnet ved at have en meget intuitiv brugerflade. Derfor er denne lækre cykelcomputer populær verden over, blandt professionelle atleter såvel som blandt almindelige motionister. Og nu melder Wahoo sig på banen med en opdateret version af den populære ELEMNT Bolt.

Og jo, det ER muligt at forbedre et produkt, som i forvejen er super godt! Den nye ELEMNT Bolt har fået en 64-farvers højkontrast farveskærm. Selve den 2,2`` skærm er forsynet med det super solide Gorilla Glass, så den ikke så let bliver ridset. En anden tilføjelse er Smart Navigation, som tidligere kun fandtes på den dyrere ELEMNT Roam. Med Smart Navigation bliver du automatisk ledt tilbage på rette spor, hvis du skulle komme til at afvige fra din kurs.

Den indbyggede hukommelse er blevet opdateret til 16GB, så den kan rumme masser af data. Den nye Bolt kan naturligvis parres med Wahoo Elemnt app´en, så ryttere nemt kan synkronisere deres data.

Det slanke elegante design er noget, der går igen fra den tidligere udgave af Bolt. Den nye Bolt er desuden vandtæt, og det er meget let at tilpasse lysstyrken, så displayet altid er let at aflæse.  

Hvis du er på udkig efter en cykelcomputer, som kan det hele, og som har en hidtil uhørt høj grad af brugervenlighed, så behøver du ikke lede længere!