DKK 1.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Smart baglygte med indbygget radar
2. Kompatibel med mange Garmin produkter, samt med smartphones
3. Inkl. Monteringsudstyr og USB-kabel

Radar på en cykel? Lyder det som ren science fiction? Eller måske snarere som en ren vittighed? Vi kan forsikre dig for, at der ikke er tale om nogen af delene!

Hvis du især cykler i byen, så ved du, at der altid er en risiko ved at færdes som `blød´ trafikant. Måske har du i spøg snakket med familie, venner eller kolleger om, at det kunne være rart med en radar på cyklen, så du kunne se, når en bil nærmede sig bagfra.

Hos Garmin spøger man imidlertid ikke, når det handler om radar-teknologi. Nu kan du nemlig (næsten) få øjne i nakken, takket være den smarte Varia RTL516, der fungerer både som baglygte og som radar.

I baglygten finder du en integreret radar, som registrerer bagfra kommende biler, op til 140 meter borte. Radaren er kompatibel med en lang række Garmin cykelcomputere og smartwatches, samt med diverse smartphones, via Garmins egen app. Når en bil nærmer sig bagfra, kan den ses som en prik, ude i venstre side af din skærm (så den ikke forstyrrer aflæsningen af andre data på skærmen). Der vises også en farve på skærmen: Grøn betyder, at situationen er sikker (ingen biler indenfor radarens `synsfelt´), gul betyder, at en bil nærmer sig, og rød betyder, at en bil nærmer sig med høj hastighed.

Selve lygten kan ses i en vinkel på 220 grader. Der gøres opmærksom på, at den ikke har blink-funktion (dagskørelys). Batterilevetiden er på op til 9 timer.

Monteringsudstyr og USB-kabel medfølger i pakken.