DKK 3.399,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Titanium/carbon-konstruktion
2. Vejer kun 165 gram pr. par
3. Sublim performance for alle pengene

Hvis du virkelig lever og ånder for de super-hurtige spurter på landevejen, så er kun det bedste, letteste og stærkeste godt nok. Intet kan overlades til tilfældighederne. Hver eneste detalje skal bare fungere, hvis du skal have de bedst mulige chancer for at give konkurrenterne baghjul.

Det er dig, Speedplay Nano pedalerne er skabt til! Takket være en helt unik kombination af titanium og kulfiber-komposit har disse high performance pedaler en vægt på kun 165 gram pr. par. I kombination med Standard Tension klamper fremstår disse pedaler i et elegant, strømlinet design, der hjælper dig med at presse hver eneste dyrebare watt ud af hvert enkelt tråd i pedalerne.  
Stakhøjden på en pedal er et udtryk for, hvor meget materiale, der er mellem din cykelsko og pedalens spindel. På alle pedalerne i Speedplay serien er stakhøjden ganske begrænset. Det sikrer, at du opnår den bedst mulige kraftoverførsel. Desuden bliver du i stand til at køre med lavere sadel-højde end ellers. Begge dele bidrager til, at mest mulig kraft ender, hvor den skal, i stedet for at gå tabt undervejs fra dine muskler til pedalerne.

Men cykling ville jo være kedeligt, hvis det bare gik ligeud hele tiden. Derfor er Speedplay Nano pedalerne konstrueret, så du kan lægge cyklen meget langt ned i svingene, uden at du behøver frygte, at pedalen går i jorden. Derved kan du komme hurtigere igennem svingene, og spare dyrebare hundrededele af sekunder.

Speedplay Nano leveres med Standard Tension klamper.
Tilbage er kun at ønske dig held og lykke på din vej mod podiet!