DKK 1.799,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Aerodynamisk konstruktion i stanless steel
2. Meget lav stakhøjde, og god cornering clearance
3. Leveres med Standard Tension klamper

Når du virkelig lægger vægt på at køre så hurtigt som muligt, og måske over lange strækninger, så tæller hver eneste lille detalje: Du har købt en super-let, aerodynamisk cykel. Dit cykeltøj, din hjelm og dine sko er designet il at holde vægten nede, samtidig med, at aerodynamikken skal være top. Alt er optimeret, for at du kan hente de brøkdele af sekunder, som kan være afgørende for, om du bliver nummer et eller ej. Og så alligevel! Har du tænkt grundigt over dit valg af pedaler?

Udenforstående vil måske tænke, at en pedal bare er en pedal. Men hvis du virkelig går op i cykelsport, så ved du, at det langtfra forholder sig sådan.
Speed Play Zero er en lækker og let pedal i stainless steel. Det gør den en ganske lille smule lettere end Speedplay Comp, som er i krom-molybdæn stål. Zero Pedalerne vejer 222 gram pr. par, mod Comps 232 gram.

Ligesom andre Speedplay pedaler har Zero en ufatteligt god stakhøjde. Det betyder, ganske enkelt, at der er mindre materiale mellem sålen på din cykelsko og pedalens spindel. Det giver den optimale kraftoverførsel, som er af så stor betydning, når det gælder om at udnytte hver eneste watt, din krop kan generere. Takket være den lave stakhøjde kan du sætte sadlen længere ned, hvorved mindre kraft går tabt undervejs fra dine ben til pedalerne.

Når du skal runde et skarpt hjørne, vil du komme til at værdsætte pedalens slanke design. Speedplay Zero har nemlig en helt superb `cornering clearance´, hvilken betyder, at du kan lægge cyklen meget langt ned i svingene, uden at pedalen går i jorden. På den måde kommer du, ganske enkelt, hurtigere gennem svingene.

Speedplay Zero kommer med Standard Tension klamper, men er også kompatible med Easy Tension klamper.