DKK 449,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fremragende performance og komfort
2. God walkability
3. 0-15 graders float

Når du gerne vil have det optimale ud af din cykling, har hver eneste lille ting en betydning. Udover, at cyklen og dens udstyr skal være af god kvalitet, og tip-top i orden, skal din hjelm, dit tøj og dine sko også være designet til fremragende performance. Men til et par gode cykelsko hører også et sæt gode klamper.

Klampen, som du klikker fast i pedalen, er, til syvende og sidst, det, der skaber forbindelse mellem din fod og pedalen. Du har derfor brug for et par gode klamper, som kan give god kraftoverførsel, uden at det går ud over komforten. Et par cykelsko uden gode klamper er som en fed bil uden de rigtige dæk.

Easy Temsion klamperne fra Wahoo Speedplay er designet med henblik på at forene lethed og effektivitet. Takket være det unikke Easy Action Spring System er det meget let at klikke skoene i pedalerne, og siden frigøre dem igen. Det er måske noget, som især begyndere vil nyde godt af. Klampen har 14 mm langsgående justering, og kan desuden justeres sidevejs (6 mm), så du opnår den bedst mulige position. Det giver optimeret kraftoverførsel, og øget komfort.

Speedplay lægger især vægt på, at deres klamper har en meget høj grad af `walkability´, hvilket betyder, at klamperne er gode at gå med, når du ikke cykler. Det skyldes, at klamperne er designet til at give et godt greb i underlaget.

Klampen giver et justerbart float på 0-15 grader, og vejer 142 gram (3-hullers) eller 100 gram (4-hullers).