DKK 359,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Lækker, billig pedal til landevejen
2. Testet til en mio. omgange
3. Også velegnet til spinning/indendørs cykling

Pedaler betyder meget. Uden et sæt gode pedaler går for meget af kraften tabt, før den når derhen, hvor den giver dig fremdrift. Og den tid, hvor en pedal bare var en pedal, er for længst forbi.

Look Keo Classic 3 er en lækker, enkel pedal, især beregnet til landevejscykling. Den kan dog monteres på de fleste typer cykler, idet det er gevindet på henholdsvis aksel og pedalarm, der afgør, om en pedal kan monteres eller ej. Derfor bruges denne skønne pedal også på spinningcykler i mange fitnesscentre. Til indendørs cykling er det jo ikke nødvendigt med lettere pedaler, som ofte er dyrere.

På Look Keo Classic 3 er klampen forenklet en smule, så man let kan klikke sig ind og ud af pedalen. Derfor er denne pedal velegnet til begyndere, der måske ikke har den store erfaring med klikpedaler. Den brede pedal giver god stabilitet og en fin kraftoverførsel.

Look Keo Classic 3 pedalerne er baseret på en chromoly aksel og en krop i komposit. De medfølgende klamper passer til cykelsko med 3 huller. Den samlede vægt pr. par er 348 gram, inklusiv klamper og skruer.
Inden pedalerne forlader fabrikken, bliver de testet til en mio. omgange med en center-belastning på 90 kg, hvilket er langt mere, end hvad der kræves for at kunne leve op til de gældende standarder.

Behovet for vedligeholdelse er minimalt: Bare tør pedalerne over med en fugtig klud, hvis de er blevet snavsede. Og giv også gerne lejer og gevind et par dråbe syrefri smøreolie, fra tid til anden.

Med Look Keo Classic 3 får du et sæt rigtig fine pedaler til en rigtig fornuftig pris.