DKK 299,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Dejlig flad pedal til MTB, touring og pendling
2. Aftagelige antislip-splitter
3. Solid alu-pedal med stålaksel

Mountainbikes er populære her i landet. Og det er der flere grunde til. Dels er MTB-sport både sjovt, sundt og action-præget, og dels er der mange cyklister, som også bruger deres mountainbikes til daglige pendlerture og anden transport på asfaltvej.

Gode pedaler skal der naturligvis til. Og det siger sig selv, at valget af pedaler afhænger af dine individuelle behov. Hvis du, som tusinder af andre, bruger din MTB som dagligdags transportmiddel, når du f.eks. pendler til og fra job eller uddannelse, kan det være en fordel at vælge et sæt pedaler, hvor du kan have almindelige sko på, fremfor at skulle køre i cykelsko, og så have skiftesko med i tasken.

De smarte og funktionelle XLC MTB Commute pedaler er ideelle til dig, der ikke ønsker at køre med klik-pedaler. Her får du en pedal med en stor, flad overflade, som tilmed er forsynet med små, aftagelige stifter, som sikrer, at din fod ikke smutter af pedalen. Hvis du fornemmer, at din cykel f.eks. er ved at skride ud i et sving, kan du hurtigt sætte en fod til jorden, og forhåbentlig afværge et styrt.

Der er tale om et sæt virkelig solide alu-pedaler med stål-aksel, og med lukkede lejer, hvilket gør pedalerne meget slidstærke.

Key features:
•Fine pedaler til MTB og touring
•Alu-pedal med stål-aksel
•Aftagelige antislip-splitter
•Integrerede reflekser
•Vægt: 580 gram

Commute-pedalerne er, kort sæt, et rigtig fornuftigt valg til MTB-og touring-ryttere, som ønsker at kunne køre med almindelige sko. Og glem ikke, at hvis du køber disse dejlige pedaler hos Cykler.dk, og giver vi gratis fragt, ligesom på alle andre ordrer på 299 kr. og derover.