DKK 469,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Højkvalitets MTB-/downhill pedal
2. Solidt design i stål
3. Bliver ikke stoppet til af mudder

Hvis du elsker at cykle offroad på din mountainbike, har du antageligt oplevet, at pedalerne kan blive stoppet til af mudder og snavs. Og så har du måske ønsket, at man kunne få pedaler i et design, hvor dette ikke så let skete. Nu er dine bønner blevet hørt! De smarte Eggbeater1 pedaler fra Crankbrothers er designet således, at der ganske enkelt ikke er ret mange seder, hvor mudder og snavs kan sætte sig.

Eggebeater 1 pedalerne er udført i stål, hele vejen igennem. Dette gør dem ekstremt stærke og langtidsholdbare. Pedalerne passer til alle typer cykelsko, hvor der er 2 huller ved siden af hinanden, til montering af klampen. Uanset, hvordan pedalen vender, kan du bare klikke dine cykelsko ind. Og når du klikker ud igen, vrider du bare foden udad, væk fra pedalen, hvorved din cykelsko frigøres fra klampen.

Med disse nyskabende pedaler kommer komfort og funktionalitet til at gå hånd i hånd med den sublime kraftoverførsel, som man forventer af et par seriøse MTB-/downhill-pedaler. Eggbeater 1 pedalerne vejer 280 gram pr. sæt.

Crankbrothers er et anerkendt firma, som kun anvender materialer af højeste kvalitet. Med disse lækre pedaler på din mountainbike er du således godt rustet til at møde enhver udfordring, som terrænet måtte udsætte dig for.

Eggbeater 1 pedalerne behøver ikke megen vedligeholdelse. Det anbefales, at man tørrer pedalerne over med en fugtig klud, når det skønnes nødvendigt. Dette bør ske umiddelbart efter endt cykeltur. Desuden kan man med fordel smøre lejer og gevind med lidt syrefri olie.  

Sæt Crankbrothers Eggbeater 1 pedalerne på din mountainbike, og bliv klar til eventyret!