Før DKK 999,00
DKK 899,00
SparDKK 100,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Super pedal til især gravel og XC racing
2. Bundsolid stålkonstruktion
3. Vejer kun meget lidt

Hvis du synes, at navnet `Eggbeater´ (`piskeris´) lyder useriøst, så tager du helt fejl!
Folkene hos den velkendte producent Crankbrothers har måske nok en del humor, når de navngiver deres produkter, men som du vil opdage, når du læser nedenstående, så er både seriøsiteten og kvaliteten helt i top!
Hvis du er på udkig efter en pedal, der ikke fylder meget, og som også kun vejer ganske lidt, men som stadig holder til mange og lange ture på cyklen (primært gravel og XC racing), så er den her! Navnet er Crankbrothers Eggbeater 3.

Både selve pedalen, spindlen og klampen er i stål, så slidstyrken er helt i top. Men fordi pedalen er så fysisk lille, vejer et sæt pedaler kun sølle 280 gram. Ingen overflødig vægt her! Det virker næsten overflødigt at nævne, at lejerne også er af super kvalitet.

Hvis du af og til cykler på steder, hvor der er meget mudder, så er Crankbrothers Eggbeater 3 den helt rigtige pedal for dig. Meget få pedaler smider mudderet fra sig så effektivt, som et par Eggbeater 3! Hvis du har haft en fod nede i mudderet, behøver du derfor ikke spilde kostbare sekunder på at tørre mudder af, før du kan klikke din cykelsko ind i pedalens klampe. Pedalerne leveres i øvrigt inkl. klamper.

Crankbrothers risikerer næppe meget ved at give 5 års garanti på disse meget fine pedaler. De skal nok holde!
Hvis du ikke allerede er fan af Crankbrothers Eggbeater 3, så skal du nok blive det, når du først har prøvet den! Hos Cykler.dk er vi i hvert fald stolte af at være din Crankbrothers-forhandler, både på nettet og i vores fysiske butik i Lemvig.