DKK 429,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske dette produkt
1. Nem konvertering til tubeless dæk
2. Indeholder alt, hvad du behøver
3. Kvalitet fra Muc-Off

Lige så længe, som man har brugt luftfyldte cykeldæk, har cyklister kendt til punkteringer. Det er lige så træls i dag, som det var for flere årtier siden. Pludselig er dækket fladt, og så er man færdig med at cykle, indtil dækket ler lappet og pumpet. Det er, i mere end en forstand, en flad´ fornemmelse.

Moderne tubeless (slangeløse) hjul har en så høj grad af punkteringsbeskyttelse, at punkteringer er virkelig sjældne. Ingen kan dog give 100% garanti mod punkteringer. Et tubeless dæk indeholder også luft, og det er derfor ikke HELT umuligt, at et tubeless dæk kan punktere.

Hvis du brænder for hård offroad-cykling (trail/enduro), har du sikkert også erfaret, at denne type kørsel er hård for dækkene. Og måske har du tit ønsket, at du kunne skifte dine konventionelle dæk ud med et par slangeløse af slagsen, så risikoen for punkteringer blev langt mindre. Og med det smarte tubeless ready kit fra Muc-Off er det faktisk ikke så vanskeligt endda. Sættet indeholder nemlig alt, hvad du har brug for:
•Tubeless ventiler
•En rulle fælgbånd
•Ventilhætter
•Værktøj
•2x140 ml sealant (forseglingsvæske

Når du har prøvet dette lækre produkt, vil du forstå, hvorfor så mange professionelle atleter anvender produkter fra Muc-Off. Med et tubeless kit kan du let konvertere til tubeless, og/eller optimere et eksisterende setup. Når du vælger Muc-Off, ved du, at både kvalitet og miljøvenlighed er prioriteret højt.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan, det skal gøres. Hvis du i øvrigt har nogen spørgsmål, så kontakt endelig Cykler.dk. Vi er altid klar med råd og vejledning!