Før DKK 249,00
DKK 209,00
SparDKK 40,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dette produkt
1. Super solide tubeless ventiler
2. Udført i 6061 aluminium
3. Fås i hele 10 smarte farver

Findes der noget mere irriterende end at konstatere, at ens cykeldæk er punkteret? Bedst som man cykler af sted, og alt er fint, mærker man pludselig, at cyklen bliver tungere at træde. Og ved nærmere eftersyn viser det sig, at et dæk er fladt. Og værst er det naturligvis, hvis det sker, når man er alene, og måske langt hjemmefra.

Hos Cykler.dk har vi masser af små, smarte pumper og lappesæt, så du hurtigt kan blive kørende igen. Men bedst er det dog at minimere risikoen for punkteringer. Og det kan du gøre ved at skifte over til tubeless (slangeløse) dæk. Disse dæk er ikke 100% punkterfrie, men de har dog en meget høj grad af punkteringsbeskyttelse.

Det nytter dog stadig for lidt, at dækkene er gode, hvis ventilerne ikke er af tilsvarende høj kvalitet. Hvis ventilerne er for dårlige, risikerer du, at de ikke er ordentligt tætte. Denne risiko løber du imidlertid ikke, hvis du vælger de smarte tubeless ventiler fra Muc-Off.

Ventilerne er udført i 6061 aluminium, som er både let og stærkt. De passer til langt de fleste tubeless ready fælge, og fås desuden i hele 10 forskellige farver, så du kan sætte et personligt præg på dine cykelhjul.

Pakken indeholder følgende:
•2 stk. tubeless presta-ventiler i 6061 aluminium
•2stk. ventilhætter
•2 stk. låsemøtrikker
•1 stk. værktøj til at fjerne ventilkernen
•3 par gummi-baser i forskellige størrelser

Med de fantastiske Muc-Off Tubeless ventiler bliver punkteringer virkelig et særsyn. Og så er ventilerne oven i købet super smarte at se på! Køb dem her, og vink farvel til punkteringer!