DKK 229,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Lette og stærke tubeless ventiler
2. Ny teknik giver forbedret flow af luft og sealant
3. Nemme at montere

Punkteringer er noget af det mest irriterende, en cykel-entusiast kan komme ud for, og ethvert tiltag, der begrænser risikoen for, pludselig at stå med et fladt dæk, hilser vi velkommen. Og heldigvis kan man i dag få cykeldæk, som er punkteringsbeskyttede, i meget høj grad. Det gælder ikke mindst tubeless dæk.

Det er skønt at køre på tubeless (slangeløse) dæk. Så er risikoen for de evigt irriterende punkteringer minimal. Vi gør dog altid opmærksom på, at ingen kan give 100% garanti mod punkteringer på cykeldæk.

Et er imidlertid, at man kører på et dæk, der har en meget høj grad af punkteringsbeskyttelse. Noget andet er, at ventilen også skal være i orden. Hvis en tubeless ventil ikke er af en ordentlig kvalitet, er der desværre en risiko for, at den ikke lukker tæt nok. Og så er vi jo lige vidt.

Men sådan går det heldigvis ikke, hvis du vælger en tubeless ventil fra Muc-Off! Ventilerne her hedder All-New, og det er lige præcis, hvad de er. Disse ventiler skiller sig ud fra tidligere udgaver, i og med, at de er lavet i et stærkere og lettere materiale (7075 aluminium, et materiale, der faktisk også bruges ved fremstilling af fly!). Desuden er ventilen udstyret med en ny, revolutionerende teknologi, der bevirker, at luft og sealant (forseglingsvæske) flyder mere frit.

Dette produkt kan anvendes til både landevejsdæk, gravel- og MTB-dæk, men passer kun til presta-ventiler.

Med i købet får du en umbrako-nøgle, for nem på- og afmontering.

Vi lukker ikke bare varm luft ud, når vi siger, at Muc-Offs All-New tubeless ventiler er i en klasse for sig!