DKK 429,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette produkt
1. Alt nødvendigt til tubeless hjul
2. Meget let at anvende
3. Kvalitet og miljøvenlighed i top

Findes der noget mere kedeligt end at punktere? Den slags sker naturligvis altid på de mest ubelejlige tidspunkter. Du tramper løs i pedalerne, blot for at konstatere, at du har et fladt dæk. Så står du der, og kan netop ikke andet end at stå. Måske får du et kedsommeligt afbræk i din træning, eller måske kommer du for sent på arbejde. Træls er det i hvert fald.

Selv i vor højteknologiske tidsalder er det umuligt at fremstille cykeldæk, der er 100% punkterfrie. Og de færreste ville bryde sig om at køre på massive gummihjul. Men heldigvis findes der noget, der hedder tubeless (slangeløse hjul). De er, som sagt, heller ikke 100% punkterfrie, men de har en punkteringsbeskyttelse, der er så god, at punkteringer virkelig vil være et særsyn.

Hvis du elsker at køre gravelbike/XC racing, ved du sikkert også, at det er en sportsgren, der stiller store krav til cyklens dæk. Ujævne grusveje og skovstier belaster dækkene, og er uheldet ude, kan en skarp sten let finde vej op i dækket, med en punktering til følge.

Det lækre Muc-Off tubeless kit indeholder alt, hvad du skal bruge, for at kunne tage det store spring, og montere tubeless dæk på dine fælge. Det kræver dog, at din cykel har tubeless ready fælge, men det har mange MTB´er og gravelbikes i dag.

Sættet indeholder følgende:
•2 stk sorte tubeless ventiler
•1 rulle fælgbånd
•Værktøj
•Ventilhætter
•2x140 ml tubeless sealant (forseglingsvæske)

Hvis du køber dette sæt, har du alt, hvad du skal bruge, for at stifte bekendtskab med de moderne tubeless dæk. I videoen nedenfor kan du se, hvordan, du gør.