Før DKK 169,00
DKK 135,00
SparDKK 34,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dette fælgbånd
1. Fremragende tubeless fælgbånd
2. Fås i flere bredder
3. Meget let at montere

Der er visse ting her i verden, som er fuldstændig sikre. Èn af dem er, at hvis du cykler nok, så vil du, før eller siden, opleve at punktere. Og det er lige irriterende hver gang. Heldigvis gør producenter af cykeldæk meget for at give dækkene den bedst mulige punkteringsbeskyttelse. F.eks. sker det sjældent, at slangeløse (tubeless) dæk punkterer. Der gives dog ingen garanti mod punkteringer, idet også tubeless dæk kan punktere.

Stort set alle cykelhjul er forsynet med fælgbånd. Uden fælgbånd ville risikoen for punkteringer være langt større. På et konventionelt cykeldæk, med slange, fungerer fælgbåndet som et beskyttende lag mellem slangen og fælgen, hvorved risikoen for punkteringer mindskes.

Men hov! Nu har vi lige sagt, at fælgbånd var til for at beskytte slangen. Hvad skal vi så med fælgbånd på et tubeless dæk, hvor der jo netop ikke er nogen slange? Jo, på et tubeless dæk sørger fælgbåndet for, at luft og/eller latex ikke kan sive ud ved kanterne af fælgen.

Dette herlige tubeless fælgbånd kommer, ikke overraskende, fra Muc-Off. Og hvis du føler dig klar til at tage springet, og begynde at bruge tubeless fælge, så er et godt fælgbånd noget af det første, du skal kigge efter. Båndet fås i flere forskellige bredder, og hvis du ikke ved, hvilken bredde, din fælg har, så hjælper vi naturligvis gerne med at finde ud af det. Tøv ikke med at kontakte os.

I videoen herunder kan du se, hvordan du selv kan montere Muc-Off fælgbånd på dine Tubeless Ready fælge. Og så bliver punkteringer forhåbentlig kun noget, du kommer til at opleve ganske sjældent.