DKK 99,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette produkt
1. Effektiv mod punkteringer på tubeless dæk
2. Forsegler huller på op til 6 mm
3. Indeholder ikke ammoniak

Du ved det uden tvivl allerede: Punkteringer er enhver cyklists værste fjende. Sådan har det været, lige siden man fandt på at lave cykeldæk med luft i. Måske har du hørt spøgefugle sige, at det er lettere at sende mennesker ud i rummet end at lave fuldstændig punkterfrie cykeldæk. Det må nok siges at være en sandhed med visse modifikationer, men sandt er det, at det er meget vanskeligt at lave cykeldæk, der ikke KAN punktere. Omvendt findes der dog, i vore dage, cykeldæk med særdeles god punkteringsbeskyttelse. Det gælder f.eks. de slangeløse (Tubeless) dæk.    

Men netop fordi der stadig skal pumpes luft i et tubeless dæk, kan det ikke helt udelukkes, at punkteringer kan forekomme. Når uheldet er ude, vil du gerne videre i en fart. Og her kommer det nye, smarte No Puncture Hassle Tubeless Sealant fra Muc-Off ind i billedet!

Forseglingsvæsken lukker, hurtigt og effektivt, huller og revner på op til 6 mm, ved hjælp af molekyler af mikrofiber.
Væsken er udstyret med en særlig UV-formel, der gør det let at se huller og revner, når lyset rammer disse. Du kan således nemt sikre dig, at du `lapper´ dækket på det rette sted.

Væsken er anvendelig ved temperaturer fra -20 til +50 grader, og holder op til 6 måneder, i tempereret klima.

No Punture Hassle Tubeless sealant indeholder ikke ammoniak. Produktet virker desuden anti-korrosivt, og er meget let at vaske af med vand. Efter anvendelse af produktet skal dækket igen fyldes med luft eller CO2. Så er du klar til at rulle videre!