DKK 59,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske dette sæt
1. Hurtig lapning af mange typer tubeless dæk
2. 5 tykke og 5 tynde plugs
3. Klarer selv de værste punkteringer

Du kender det uden tvivl: Du drøner af sted på landevejen, skovstien eller MTB-sporet, og alt er fint – Lige indtil du opdager, at du har et fladt dæk! Heldigvis findes der dæk, som har en særdeles god punkteringsbeskyttelse. Men alligevel kan det ikke udelukkes, at du kan komme til at opleve punkteringer. Det gælder for selv de bedste tubeless dæk. Og intet er mere irriterende end at stå og kigge på et fladt dæk, imens de andre suser forbi, og måske kommer med `friske´ kommentarer i forbifarten.

Måske kender du allerede firmaet Muc-Off. I så fald ved du, at når der står Muc-Off på et produkt, så får du smarte og effektive produkter, som er designet til at gøre livet nemmere for os cykel-entusiaster.

Her får du et refill-kit, med plugs, også kaldet `orme´, som du kan bruge til at lappe selv de værste huller i dine tubeless dæk. Selve lapningen udfører du ved hjælp af værktøjet fra Muc-Offs Tubeless Repair Kit (som du også finder her på Cykler.dk).

Refill-sættet indeholder 5 tykke og 5 tynde plugs. Du har således mulighed for at lappe både landevejsdæk, graveldæk og MTB-dæk. På den måde er du sikker på, altid at kunne cykle hjem fra træning eller lignende. Og det ER jo noget sjovere at cykle, end at skulle trække cyklen.

Produkterne fra Muc-Off bruges af utallige professionelle atleter og cykelhold verden over. Her hos Cykler.dk er vi derfor stolte af at være din forhandler af Muc-Off-produkter, både online og i vores fysiske butik i Lemvig. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.