No Name Co2 Patron 16 Gram

Før DKK 19,00
Fra DKK 12,50
SparDKK 6,50
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 19,00
Pris pr. stk. v/8 stk.DKK 12,50
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Hurtig og effektiv pumpning af dæk
2. Fin kvalitet til prisen
3. Lav stykpris ved køb af 8 eller flere

Vi kender alle til punkteringer. Måske lyder der et dæmpet knald, og så er dækket fladt. Eller også siver luften bare stille og roligt ud. Så står man der, ude af stand til at køre på sin cykel. Det er ikke nogen særlig rar fornemmelse. Og bedre bliver det ikke af, at der stadig findes tankeløse mennesker, som synes, at det er sjovt at smide flasker på cykelstier og på kørebaner, så dine cykeldæk bestandig er i fare for at samle en glassplint op.

Uanset, hvad der er årsager til punkteringen, ender du med at få behov for at pumpe dækket op igen. Det kan naturligvis gøres på flere måder. Men hurtigst går det med en CO2-pumpe. Sådan en vejer og fylder kun lidt. Et lille pust, og så er der igen luft i dit dæk.

Til en CO2-pumpe skal der bruges CO2-patroner. De fås til mange forskellige priser, og kan være af mange forskellige fabrikater.

Nogle af dem kan være så dyre, at man fristes til at bruge en almindelig pumpe i stedet for. Men sådan er det ikke hos Cykler.dk!

Her hos Cykler.dk har vi valgt at sælge disse 16 grams ` No name´ CO2-patroner, fordi vi mener, at der er tale om et godt produkt, prisen taget i betragtning. En enkelt 16-grams patron vil i reglen indeholde nok CO2 til at fylde et almindeligt cykeldæk. Til eksempelvis MTB-dæk, som har en betydeligt større luft-volumen, anbefaler vi de 20-grams patroner, som du kan finde HER

Som du ser, bliver stykprisen lavere, hvis du køber 8 eller flere patroner. Hvis du ikke selv har brug for så mange, kan du evt. aftale med dine cykelvenner, at I lægger en større, samlet ordre.

  • OBS - 1 stk indeholder 1 CO2 patron