Før DKK 399,00
DKK 349,00
SparDKK 50,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Komplet lappesæt, med CO2-pumpe og - patroner
2. Leves i praktisk neopren-taske
3. vejer og fylder kun ganske lidt

En punktering kan vel med rette kaldes cyklistens værste fjende. Intet er så irriterende som at måtte afbryde, eller helt opgive, sin dejlige cykeltur, fordi man pludselig står med et fladt dæk. Og endnu værre bliver det, når man ser de andre cyklister suse grinende forbi, imens de kommer med friske bemærkninger i forbi-farten.

En traditionel cykelpumpe fylder og vejer. Og der er grænser for, hvor meget udstyr, man gider slæbe med, når man skal ud at cykle. Det gælder ikke mindst, når du gerne vil køre virkelig stærkt, og hvert eneste gram tæller.
Men heldigvis er der hjælp at hente! Og som utallige gange før er det amerikanske Bontrager, der kommer med en innovativ løsning på et problem, som alle cyklister kender til.

Den smarte og praktiske Pro Flat Pack indeholder alt, hvad du skal bruge for at kunne fikse en punktering, så du hurtigt kan komme videre. Tasken indeholder den smarte Air Rush Elite Co2-pumpe, 2. stk. 16 grams CO2-patroner, samt lappesæt.

Pumpehovedet passer til alle gængse ventil-typer. Bare skru CO2-patronen på Air Rush Elite pumpen, og med et hurtigt pift fylder du dækket!

Det hele leveres i en smart og solid taske, som er udført i blødt, tætsluttende neopren stretch materiale, så værktøjet ikke generer dig, når tasken ligger i din lomme. Tasken har desuden ekstra plads til plastikkort, nøgler, penge mv.

Ingen kan lide punkteringer. Og netop derfor kan vi godt lide Pro Flat Pack fra Bontrager.
Bestil dette lækre lappesæt på Cykler.dk. Så sender vi det fragtfrit, ligesom alle andre ordrer over 299 kr.