Før DKK 199,00
DKK 155,00
SparDKK 44,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Lynhurtig pumpning af dine dæk
2. Vejer og fylder næsten intet
3. Pumpehovedet passer til Schrader- og Presta-ventiler

Som cyklist er der mange ting, man skal lære: Som barn skal man først og fremmest lære at holde balancen på cyklen. Sidenhen skal man lære færdselsreglerne. Og hvis/når man begynder at cykle virkelig seriøst, skal man lære at yde det optimale på cyklen. Ligesom enhver anden motionsform er cykling en konstant læringsproces.

Men der er noget andet, som alle cyklister har behov for at lære, og det er at pumpe cyklen! Punkteringer nemlig ikke til at undgå fuldstændigt. Selv med de bedste, punkteringsbeskyttede dæk er der en risiko for, at en sten eller et glasskår finder vej igennem gummi og kevlar. Resultatet kender vi kun alt for godt: I løbet af kort tid er dækket fladt, og din dejlige cykeltur må afbrydes.

Hvordan bliver du hurtigst muligt rullende igen? Det gør du med en lille fiks CO2-pumpe, som Air Rush Elite fra den verdenskendte producent Bontrager. Den lille smarte pumpe monteres på en Bontrager CO2-patron, og med et lille, hurtigt `pift´ pumper du dækket op. Pumpehovedet passer til både Schrader- og Presta-ventiler, og en indbygget fjedermekanisme sørger for at tilpasse luftstrømmen, så den passer til den aktuelle ventil.  

CO2-patronen er forsynet med et gummiovertræk, som beskytter dine hænder mod forfrysninger. CO2 under tryk er nemlig umådeligt koldt, så det er ikke noget, man ønsker at få på hænderne. Overtrækket kan tages af, og genbruges. Derved begrænser man affalds-mængden.

Bontrager Air Rush Elite vejer og fylder kun ganske lidt, så du nemt kan have det med i lommen på cykeljakken. Det er den nemmeste og hurtigste måde at pumpe din cykel på.