No Name Co2 Patron 20 Gram

Før DKK 29,00
Fra DKK 20,00
SparDKK 9,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 29,00
Pris pr. stk. v/5 stk.DKK 20,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Velegnede til dæk med stor volumen
2. Super kvalitet til prisen
3. Lavere stykpris ved køb af mindst 5 styk

Hører du til de mange, der for længst har tabt dit hjerte til MTB-sporten? I så fald forstår vi dig godt. På en MTB kan du nemlig opleve fart og spænding, kombineret med skønne naturoplevelser. Motion får du naturligvis også masser af. Og så må vi heller ikke glemme, at en MTB også er særdeles velegnet til pendling og anden transport i dagligdagen.

Men som altid er der en slange i paradiset: Enhver cykel kan punktere. Og det er, i mere end en forstand, en `flad´ følelse. Man kan dårligt undgå at føle sig en smule til grin, når man står og kigger på et fladt dæk, imens de andre suser grinende, forbi, imens de råber `sjove´ kommentarer til en.

Men heldigvis behøver du ikke nødvendigvis slæbe en stor cykelpumpe med på turen. Her hos Cykler.dk sælger vi nemlig 20-grams CO2-patroner til billig pris. Vi har valgt at føre disse `no name´ CO2-patroner, fordi vi føler, at det er her, du får mest for dine penge. Hvis du kører MTB, anbefaler vi, at du vælger 20-grams patroner fremfor de 16-grams, som vi også fører. Det skyldes, ganske enkelt, at MTB-dæk har en større volumen end de fleste andre typer cykeldæk. Der skal således også mere til at fylde dem.

Monter patronen på en CO2-pumpe, sæt pumpens munding til ventilen, og fyld lynhurtigt dækket op med CO2. Et lille `pift´, og så er du klar til at cykle videre.  

OBS: CO2 bliver ekstremt koldt, så vi anbefaler, at du undgår at holde om selve CO2-patronen. Brug handsker, et stykke stof eller lign.

Som du ser, bliver patronerne billigere, hvis du køber 5 eller flere. Har du ikke selv brug for så mange? Så slå dig sammen med dine cykel-venner, og læg en fælles ordre!

  • OBS - 1 stk. indeholder en CO2 patron